RDT

Raindrop Technique (RDT) grundades av Gary Young och här följer en liten historia om hur han utvecklade behandlingen;

Såhär berättar Gary:

Jag utvecklade Regndropstekniken under 80-talet som baserade sig på min forskning med eteriska oljor. Jag kände mig manad att ta tillvara på en facinerande information som jag fick av en indianhövding hos Lakota Indian Nation i South Dakota USA.

Denna indianhövding berättade för mig att för många generationer sedan så vandrade hans förfäder över gränsen till Kanada till de nordligaste delarna av Saskatechwan och Manitoba, där de ofta fick bevittna norrskenet-Aurora Borealis. När Aurora Borealis visade sig så riktade de sjuka och de med hälsoproblem sina ansikten mot det dansande ljuset, höll upp sina händer mot ljuset och gjorde djupa inandningar. Deras tro var att luften var laddad med helande energi från norrskenet. Tankemässigt, " andades" de in denna energi i ryggraden och därefter andades de ut den genom nervväggarna till de drabbade delarna i kroppen. Indianhövdingen berätta vidare att denna procedur stimulerade och visade sig ha en oerhört helande läkningsprocess på hans förfäder.

RDT är en kraftfull behandlingsmetod som hjälper kroppen att korrigera defekter i ryggradens kurvaturer genom att man använder sig av eteriska nyckeloljor mot virus, bakterier och inflammationer. Under de år som RDT utövats har den hjälpt många fall av skolios, kyfos och kroninska ryggsmärtor samt spänningar. Vidare har detta minskat behovet av ryggoperationer för hundratals människor. Genom att intergrera Vita Flex och massage hjälper de kraftfulla eteriska oljorna till med att justera kroppen både strukturellt och energimässigt.

raindrop-technique.jpg


 

 

https://images.staticjw.com/aok/5898/img_4094.jpg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)